BEEDA (FI17292/12)

i. FI KVA FI KVA-FT Namusillan Sarvijaakko

e. Namusillan Kielo

Beeda on emännän ensimmäinen pennusta saakka kasvattama, vauhdikas ja tekevä koira. Nuoresta, lupaavasta koirasta on iän ja kokemuksen karttuessa tullut varsin hyviin suorituksiin yltävä koekoira, jonka kanssa harrastaminen menee jo ajoittain nauttimisen puolelle.


Kuvateksti

SINTTU (Reedrunner's Cinderella, FI17852/13)

i. FIN KVA Drakeshead Joule

e. Carmal's Heroine Rozel

Tämä Tuhkimo on viimeisen päälle käytännön metsästyskoira. Koearvosteluissa on useita kertoja mainittu "työintoon pakahtuminen", joka on kyllä täydellinen kuvaus koirasta.

Käytännön metsästyksessä ei tarvitse epäillä etteikö ammuttu riista löytyisi. Sinttu on haluttu koira myös muiden mukaan metsästysreissuille ja onpa Sintulla jäljestetty myös haavakkohirveä.ANSA (Jokatolan Ansa, FI55850/15)

i. Hietsun Into

e. Ani

Sijoitettu

Jokatolan Ansa palautti Susun A-pentueen linjan takaisin kenneliimme. Reippaudellaan ja rohkeudellaan vaikutuksen tehnyt pentu on sijoitettuna lähelle, uudelle harrastajalle, joten Ansan (ja ohjaajan) kehitystä päästänee seuraamaan varsin tiiviisti.RAISA (Napun Ellen, FI18698/16)

i. C. I. B. FI KVA FI MVA SE MVA NO KVA EE MVA LT MVA LTV-18 Huldremarkas Black Velvet

e. Stakkelias Elli

Keväällä 2016 labradorilaumaa tuli sekoittamaan Raisa-dreeveri. Koko voi olla pieni, mutta ego on valtava. Luonne on aivan ihanteellinen.

ELLI (Wild Choice Ellie, FI44978/17)

i. FI KVA Sea-Croft Dragonfly

e. Wild Choice Carmen

E-pentueesta jäi kotiin topakka noutajanalku Elli, joka on kuin paita ja peppu Raisa-dreeverin kanssa. Jospa se jossakin vaiheessa hoksaa olevansa noutaja :)


MARTTA (FI35237/18)

i. FI KVA FI MVA Utorax Grimm

e. FI KVA Onnenhelmen Elisabeth